Titel : Yes, We meet Again!
Subtitel : Het theater bevrijdingsconcert dat ons samenbrengt.
Datum : Vrijdag 5 mei 2017
Locatie   : Crown Theater Aalsmeer
Aanvang : 15.00 uur
Einde      : 16.45 uur (geen pauze)
Reguliere prijs : € 26,50
Kaarverkoop :

www.crowntheateraalsmeer.nl
Espago - Ophelialaan 105, Aalsmeer
Boekhuis - Zijdstraat 12, Aalsmeer
Marskramer - Einsteinstraat 119, Kudelstaart

 

Yes, We Meet Again!  is een uniek bevrijdingsconcert als tegenhanger van alle bevrijdingspopfestivals. Speciaal gemaakt voor de oudere doelgroep.
Na het grote succes bij de viering van 70-jaar bevrijding in 2015 brengt de stichting Crown Theater Aalsmeer nu inmiddels voor de 3e keer: Yes, We meet Again!  Voor iedereen die de bevrijding ook in 2017 wilt vieren.


De voorstelling met Nederlandse topartiesten zoals Mariska van Kolck, Jasper Taconis en The Triolettes en de Koos Mark Bigband belicht de hits uit de periode van 1930 tot 1945. Extra aandacht wordt dit jaar geschonken aan de 100-jarige Vera Lynn.  Radiopresentator Stefan Stasse heeft nieuwe wetenswaardigheden gevonden en zal het programma dit jaar presenteren.

Ook in die periode was muziek, film en theater het middel om samen te zijn en uit de dagelijkse beslommeringen te stappen. In dit bevrijdingsconcert ziet en hoort u de mooiste momenten. Muziek van het Leidseplein, Berlijn en Parijs e.a. Van Johnny en Jones, Marlène Dietrich, the Andrew Sisters, Glenn Miller. En Nederlandse hits als “Trees heeft een Canadees”. Overweldigend zijn de indrukwekkende foto en filmbeelden die worden vertoond op het theaterbrede led-scherm. De show eindigt natuurlijk met het gezamenlijk zingen van Vera Lynn’s grootste hit:  We’ll meet Again!

Deze prachtige uitvoering met beeld en muziek, dans en zang en interessante verhalen kunt u niet missen.

Medewerkenden:
•    De Koos Mark Bigband
•    Mariska van Kolck
•    Jasper Taconis
•    The Triolettes
•    Stefan Stasse

Productie
Stichting Crown Theater Aalsmeer i.s.m. Glasshouse Entertainment.