Na het enorme succes van afgelopen jaar komt Crown Theater Aalsmeer ook dit jaar weer met het Bevrijdingstheaterconcert Yes We Meet Again op 5 mei aanstaande om 16:00 uur. Voor iedereen die de bevrijding ook in 2016 wilt vieren. De voorstelling met Nederlandse topartiesten zoals Mariska van Kolck, Jasper Taconis en The Triolettes en de Koos Mark Bigband belicht de hits uit de periode van 1930 tot 1945.

 

Ook in die periode was muziek, film en theater het middel om samen te zijn en uit de dagelijkse beslommeringen te stappen. In dit bevrijdingsconcert ziet en hoort u de mooiste momenten. Muziek van het Leidseplein, Berlijn en Parijs e.a. Van Marlène Dietrich en Josephine Baker, the Andrew Sisters, Glenn Miller en Benny Goodmann. En Nederlandse hits als “Trees heeft een Canadees”. Op de achtergrond worden passend en indrukwekkend foto's en filmbeelden vertoond op een theaterbreed led-scherm. De show eindigt natuurlijk met het samen zingen van We’ll meet Again van Vera Lynn.

Deze prachtige uitvoering met beeld en muziek, dans en zang en interessante weetjes mag u niet missen.

Kaartjes zijn voor € 26,50 te koop bij de verkooppunten van Crown Theater Aalsmeer. Er is ook een voordelig theaterarrangement met Restaurant Eetze. Voor meer informatie en online kaartjes bestellen verwijzen wij u naar de website van Crown Theater Aalsmeer.

Bovenstaande informatie is afkomstig van Crown Theater Aalsmeer.