Onbetwist hoogtepunt van Veteranendag Aalsmeer 2017 is het theaterconcert Tour of Duty in Concert aangeboden door het Nationaal Comité Veteranendag en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Aalsmeer, de gemeente Amstelveen, het Coöperatiefonds Rabobank Regio Schiphol en Studio's Aalsmeer. De Fanfare Bereden Wapens van de Koninklijke Landmacht en de solisten Ingrid van den Nieuwenhuizen en Dennis Kroon zetten in het prachtige Theater van Studio's Aalsmeer de veteraan op een muzikale wijze in het (theater)licht. Het is een eerbetoon aan de Nederlandse veteraan en geeft de burger de kans een kijkje te nemen in de wereld van de veteraan.

 

Wanneer : zaterdag 3 juni 2017
Hoe laat : 15.00 uur - 16 uur (zaal open 14.00 uur)
Waar : Studio's Aalsmeer, Van Cleeffkade 15, Aalsmeer
Entree : gratis
Reserveren :

in principe niet nodig maar wordt zeer op prijs gesteld
per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en aantal personen

Het concert is geïnspireerd op de Veteranen Top 50 'Tour Of Duty', die elk jaar weer wordt samengesteld door veteranen. Op 'missie' speelt muziek een belangrijke rol voor onze mannen en vrouwen die ver van huis strijden voor vrede en veiligheid of een land na oorlog helpen opbouwen. Muziek troost, inspireert, geeft moed en creëert verbondenheid en gezelligheid. Oude en nieuwe nummers uit menig Veteranen Top 50 worden afgewisseld met verhalen uit de belevingswereld van veteranen. Dat alles levert een indrukwekkend feest van herkenning op en brengt ongetwijfeld bij vele veteranen en hun thuisfront fijne maar ook zware herinneringen boven.

De Fanfare Bereden Wapens van de Koninklijke Landmacht staat garant voor een wervelende show, samen met twee bijzondere solisten: actrice en zangeres Ingrid van den Nieuwenhuizen, vaste gast bij de Fanfare en veteraan Dennis Kroon, die na zijn missies in Bosnië, Irak en Afghanistan zanger werd en hoge ogen gooide bij The Voice of Holland.

Veteranendag Aalsmeer is een dag om onze veteranen te eren en in het zonnetje zetten te zetten en daarom zijn zij en hun thuisfront onze eregasten bij het Veteranenconcert Tour of Duty in Concert. Tegelijkertijd is Veteranendag Aalsmeer bedoeld om de maatschappelijke erkenning en waarderen van veteranen onder de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart te bevorderen. En dus is iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van onze veteranen, van harte welkom bij het Veteanenconcert Tour of Duty.